Stipendije

Mummert Scholarships 2015/16

Mummert Scholarships promote young and aspiring top executives from Central and South Eastern Europe in the fields of economics, business administration, engineering, natural sciences or tourism management. Mummert Scholarships support a 2,5 year Master’s program in Germany, 4-5 months internship with a German company and an excellent management education.  Here are some details on the program: Scholarship – [...]

Opširnije...

Stipendija za program Kopernik

Stipendija za program Kopernik (postmaster studijski program visokog nivoa iz oblasti menadžmenta, uz profesionalni staž) Post-master diplomski, studijski program namenjen frankofonim inženjerima, ekonomistima ili pravnicima koji imaju manje od 30 godina i koji žele da upotpune svoj obrazovni ciklus i steknu profesionalne kvalitete iz oblasti menadžmenta u cilju razvoja svoje karijere. Studijski program pozdrazumeva jedan [...]

Opširnije...

5. poziv za EUROWEB – Erasmus Mundus STIPENDIJE za mobilnost studenata

Rok za prijavu je produžen na 25. april 2014. godine.

Opširnije...

Stipendija za post-doktorske studije u Japanu

Japansko društvo za promociju nauke (Japan Society for the Promotion of Science – JSPS) objavilo je konkurs za post-doktorske studije u trajanju od jedne do dve godine. U pitanju je konkurs vodeće istraživače fondacije Japana, koju finansira Vlada ove države.

Opširnije...

Stipendije Vlade Indonezije za 2014. godinu

Vlada Republike Indonezije objavila je konkurs za stipendije u okviru master programa za sve prijateljeske zemlje. U pitanju su stipendije DEVELOPING COUNTRIES PARTNERSHIP PROGRAM (KNB) za 2014. godinu. Rok prijave je 11. april 2014.

Opširnije...

Stipendije Konrad Adenauer Fondacije 2014/2015

Fondacija Konrad Adenauer raspisala konkurs za školsku 2014/2015. godinu društveno i politički angažovanim i nadarenim studentima završnih godina fakulteta, postdiplomcima i doktorantima koji studiraju u Republici Srbiji.

Opširnije...

Program stipendija IRENA za Abu Dabi, UAE

IRENA Program stipendija za Abu Dabi, UAE, otvoreno za sve diplomce osnovnih studija iz oblasti nauke, inžinjerstva i informacionih tehnologija.

Opširnije...

Dve stipendije za doktorske studije medija i komunikacije u Švedskoj

Dve doktorske stipendije za studije medija i komunikacije. Rok za prijavu 7 maj 2014.

Opširnije...

Prezentacija Erasmus Mundus stipendija

Prezentacija aktuelnih konkursa za stipendije Erazmus Mundus programa Evropske unije biće održana u utorak, 12. novembra 2013. godine od 12:15 u sali 210a. Stipendije su namenjene studentima iz Srbije koji se upisuju na Erazmus Mundus master i doktorske studije u zemljama EU, kao i za one koji preko Erazmus Mundus projekata idu na razmenu (svi [...]

Opširnije...

OTVOREN KONKURS ZA DODELU STIPENDIJA NEMAČKE PRIVREDE DR ZORAN ĐINĐIĆ 2014

Fondacija dr Zoran Đinđić u saradnji sa Odborom nemačke privrede za istočnu Evropu i nemačkim Ministarstvom za ekonomsku saradnju i razvoj po jedanaesti put raspisuje konkurs za dodelu Stipendija nemačke privrede dr Zoran Đinđić. Konkurs je namenjen studentima završnih godina fakulteta kao i mladim stručnjacima sa prvim radnim iskustvom.

Opširnije...