Career talk “MDCS Mythbusting” na FON-u

“MDCS Mythbusting”- CAREER TALK Microsoft Development Center Serbia (MDCS) tim održaće Career talk pod nazivom “MDCS Mythbusting” 9. Aprila, u period od 12-14 časova, na  Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Milan Stojić, Ivan Vujić, Jovan Ćukalović i Veljko Vasić preneće svoja iskustva i podeliti informacije kako doći do prakse, kako se zaposliti i kako izgleda [...]

Opširnije...

International Summer School Vitez

First International Summer School Vitez (ISSV) “Competition, Creativity and Accesion” will be held in Sarajevo in organization of Faculty of Economics, Vitez University, Bosnia and Herzegovina, from July 6th to July 20 th 2014.

Opširnije...

Letnje Škole u francuskoj

Letnje škole koje se organizuju širom Francuske na prestižnim Fakultetima ili u organizaciji određenih Instituta iz oblasti društvenih nauka, prava, političkih nauka i međunarodnih odnosa, a koje su dosta multidisciplinarne i mogu da doprinesu da studenti prošire svoja znanja kako francuskog jezika tako i u oblasti struka kojima se bave.

Opširnije...

5. poziv za EUROWEB – Erasmus Mundus STIPENDIJE za mobilnost studenata

Rok za prijavu je produžen na 25. april 2014. godine.

Opširnije...

Stipendija za post-doktorske studije u Japanu

Japansko društvo za promociju nauke (Japan Society for the Promotion of Science – JSPS) objavilo je konkurs za post-doktorske studije u trajanju od jedne do dve godine. U pitanju je konkurs vodeće istraživače fondacije Japana, koju finansira Vlada ove države.

Opširnije...

Stipendije Vlade Indonezije za 2014. godinu

Vlada Republike Indonezije objavila je konkurs za stipendije u okviru master programa za sve prijateljeske zemlje. U pitanju su stipendije DEVELOPING COUNTRIES PARTNERSHIP PROGRAM (KNB) za 2014. godinu. Rok prijave je 11. april 2014.

Opširnije...

Stipendije Konrad Adenauer Fondacije 2014/2015

Fondacija Konrad Adenauer raspisala konkurs za školsku 2014/2015. godinu društveno i politički angažovanim i nadarenim studentima završnih godina fakulteta, postdiplomcima i doktorantima koji studiraju u Republici Srbiji.

Opširnije...

Program stipendija IRENA za Abu Dabi, UAE

IRENA Program stipendija za Abu Dabi, UAE, otvoreno za sve diplomce osnovnih studija iz oblasti nauke, inžinjerstva i informacionih tehnologija.

Opširnije...

Dve stipendije za doktorske studije medija i komunikacije u Švedskoj

Dve doktorske stipendije za studije medija i komunikacije. Rok za prijavu 7 maj 2014.

Opširnije...

Stipendije grada pariza

Grad Pariz je raspisao konkurs za finansiranje boravka stranih istraživača–post-doktoranata i starijih istraživača u državnim laboratorijama u Parizu (Pariz intra muros).

Opširnije...